Cele mai recente opinii ale clientilor:

Super ! va multumesc pentru promptitudine ! Cerceii sunt asa cum mi-am dorit, stralucitori si de impact maxim. Ma bucura sa stiu ca ma pot baza in viitor pe safiria.ro atunci cand voi cauta un cadou deosebit. M-ati convins, ca atare voi apela cu siguranta la voi si pentru urmatorul cadou :)

Ioana Dumitrascu, Bucuresti / 04.05.2016

Am asteptat cu nerabdare sa primesc comanda de la voi si pot sa spun ca inelul arata mai bine decat imi imaginam. Imi plac bijuteriile de pe site-ul vostru, sunt sclipitoare si ma gandesc sa sa mai comand in viitor. Am beneficiat si de reducerea de 20 ron pt. newsletter, dar m-ar bucura sa ma anuntati cand veti avea o campanie de reduceri de pret. Multumesc !

Anca Toader, Buzau / 03.05.2016

Buna! Va multumesc mult pentru amabilitatea cu care ati tratat comanda mea in regim de urgenta. Recunosc ca am fost placut impresionata atat de calitatea pietrelor de pe bratara, cat si de modul de prezentare, ma refer la cutia de bijuterii. O sa va recomand prietenilor !

Mihaela Spinu, Timisoara / 03.05.2016

Buna ziua ! Apreciez promptitudinea cu care ati tratat comanda. De asemenea, sunt incantat de calitatea bijuteriei cumparata de pe magazinul vostru online (arata la fel ca in fotografia de pe site). Cadoul oferit chiar a avut efectul scontat ! Multumesc !

Cristi Balan, Bucuresti / 03.05.2016