Confidentialitate

Bijuterii Safiria Politica de confidentialitate

SC POINT INVESTMENT SRL iti garanteaza confidentialitatea datelor personale introduse la crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.safiria.ro.

Aceste informatii nu vor fi divulgate unei terte parti (cu exceptia acordului scris din partea ta si a conditiilor prevazute de lege), si vor fi folosite doar in urmatoarele scopuri: procesarea comenzilor, raspunsul la intrebarile tale, abonarea la newsletter via e-mail, livrarea comenzilor si a materialelor promotionale.                                                                                            
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Important: SC POINT INVESTMENT SRL in calitate de administrator al magazinului de comert online www.safiria.ro:

  • este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul xxxxxxxx;

  • certifica faptul ca iti respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

  • garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC POINT INVESTMENT SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului;

  • utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare;

  • confirma ca serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre SC POINT INVESTMENT SRL este periodic analizata in privinta securitatii;

 

Consideratii generale:

  • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata ulterior, precum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC POINT INVESTMENT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de tine in calitate de utilizator, datele membrilor familiei tale ori ale unei alte persoane;

  • Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor privind situatia comenzilor lansate pe www.safiria.ro, evaluarea produselor si serviciilor oferite pentru reclama, marketing si publicitate si statistica. Furnizarea datelor este necesara, acestea fiind utilizate pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Din acest motiv, www.safiria.ro poate informa utilizatorii privind ofertele curente, poate trimite diverse mesaje promotionale, alte mesaje decat cele SPAM;

  • Daca unele din datele tale personale sunt incorecte sau incomplete, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Refuzul utilizatorului de a furniza aceste date ne pune in imposibilitatea de a putea incheia tranzatia si de a efectua livrarea produselor;

  • Magazinul online www.safiria.ro te asigura ca nu va transfera datele furnizate de tine, date cu caracter personal, nici unei companii terte fara acceptul tau in scris, cu exceptia institutilor de stat: Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate in scris de catre respectivele autoritati;

  • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ca utilizator al platformei online www.safiria.ro ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne poti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: SC POINT INVESTMENT SRL - Str. Valea Adanca, Nr.52, Oras Iasi, Jud. Iasi;

Nota:

Prin folosirea acestui site, esti de acord cu faptul ca site-ul www.safiria.ro poate seta module cookies in browserul aflat la dispozitia ta ca utilizator.